Op vakantie met Het Rode Kruis

Het Rode Kruis afdeling Haarlem en Omstreken organiseert al vele jaren vakanties voor ouderen in volledig aangepaste vakantie-accommodaties. Er gaan ook vrijwilligers mee.

Dit jaar gaat de reis naar ‘de Paardestal’, een klein hotel op hetzelfde prachtige landgoed als het grotere hotel ‘de Valkenberg’ in Rheden. Deze voormalige paardenstal is omgebouwd tot een mooie accommodatie met een intieme, ongedwongen sfeer en voorzien van alle gemakken. Tevens kunnen de gasten gebruikmaken van de faciliteiten van de Valkenberg zoals het restaurant en het zwembad. Het wordt een vakantie met activiteiten, uitstapjes en optredens.

Voor de midweek van 11 t/m 15  april zijn nog plaatsen vrij. U betaalt €322 (excl. verzekering en vervoerskosten: ca. €75). De prijs is inclusief alle maaltijden, koffie en thee en de nodige verzorging.

Naast hotel de Paardestal biedt Het Rode Kruis ook het vakantieschip de J. Henry Dunant.

Kunt u niet meer zelfstandig op vakantie, bent u woonachtig in de gemeenten Bloemendaal, Haarlem of Heemstede en heeft u interesse in een vakantieweek met het Rode Kruis? Neemt u dan contact op met het Rode Kruis Haarlem via 023 – 5411615 (maandag, dinsdag en donderdag van 09.30 – 15.00 uur).