Oog in oog met Sinterklaas en pieten in het Het Pietenpakhuis

Sinterklaas en zijn pieten hebben het zó leuk gevonden vorig jaar in het centrum van Heemstede dat zij ook dit jaar weer op bezoek komen in het speciale Pietenpakhuis. Wist je dat er een heus Pietenpakhuis bestaat in Heemstede? Nee? Dan ben je van harte welkom om met eigen ogen te zien hoe leuk het daar is! En… het leukste van alles is natuurlijk dat je samen met andere kinderen Sinterklaas en veel pietjes kunt zien. Sint heeft bij de winkeliersvereniging zijn komst al gemeld. komt naar Pietenpakhuis in het Winkelcentrum van Heemstede.

Waar is dat Pietenpakhuis? Dat is aan de Binnenweg 88 (naast Nelson Schoenen). Wat ligt daar zoal dan? Daar liggen cadeaus van Sinterklaas opgeslagen…! Hoe spannend is dat?!

Wanneer komen Sinterklaas en zijn pieten dan op bezoek daar? Ze komen dit jaar zelfs twee keer! Let goed op: Op zaterdag 25 november en op zaterdag 2 december en de tijden zijn: 11.00 tot 16.00 uur.

Wie zijn er allemaal welkom? Alle jonge kinderen van Heemstede en omgeving! Je mag gewoon binnenlopen en Sinterklaas en de vrolijk uitgedoste pietjes ontmoeten. Natuurlijk maak je een leuke selfie met Sint en een of meer pieten. Of laat een foto maken door je pap of mam. Er is volop gelegenheid voor.

In het Pietenpakhuis is nog veel meer te doen. Zo kun je er kleuren, knippen en plakken, spelletjes doen en dansen met de pieten. Heb je er al zin in?

Kijk ook op www.wch.nl voor bijvoorbeeld foto’s van vorig jaar. Kun je alvast bekijken hoe het bezoek zal zijn.