Oldtimers gezocht voor de traditionele Hartekamp Groep oldtimerrit

Ook dit jaar organiseert de Hartekamp Groep de traditionele oldtimerrit. De bewoners van de Hartekamp Groep mogen dan meerijden in zo’n fantastische oldtimer. Zondag 25 augustus zijn de mensen van locatie Hartekamp in Heemstede aan de beurt. Voor hen hét hoogtepunt van het jaar. De belangstelling hiervoor is dan ook groot. Om iedereen een plekje in een oldtimer te geven, is de Hartekampgroep op zoek naar enthousiaste oldtimerbezitters die graag helpen om deze dag tot een succes te maken.

Verzamelen tussen 11.30 -12.30 uur op locatie Hartekamp, Herenweg 5, te Heemstede. Je wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Dan stappen de cliënten in en is het vertrek rond 13.30 uur in colonne onder begeleiding van het Motor Begeleidings Team (MBT). De rit duurt ongeveer 1 ½ uur. De oldtimers (of mooie youngtimers) vormen een prachtige opvallende stoet door het Noord-Hollandse landschap. Passanten zwaaien dan enthousiast en de cliënten vinden dat prachtig. Voor de bewoners hoopt de Hartekamp Groep dan ook op veel aanmeldingen zodat iedereen met een prachtige oldtimer mee kan.

Wil je ook de bewoners van de Hartekamp Groep een geweldige dag bezorgen en bezit je een oldtimer? Meld je dan aan voor de rit. Voor aanmelding en meer informatie kun je mailen naar westerink1955@ziggo.nl of bellen met Aart en Petra Westerink: 06-51085602.

Foto aangeleverd door de Hartekamp Groep.