‘Offline is het moeilijk om vriendschappen te onderhouden’

Op zaterdag 27 augustus maakt dichter Lars van der Werf versjes op verzoek ’s middags vanaf 14.00 uur bij Boekhandel Blokker, Binnenweg 138 in Heemstede.

Dit voorjaar verscheen ‘Heb je vrienden lief- Een vriendenboek voor volwassenen met de mooiste vragen en versjes van Lars!’
Online gaat het goed met onze vriendschappen: op Facebook, Twitter en Instagram hebben we vaak geen gebrek aan vrienden en volgers. Maar offline is het toch lastig om je vriendschappen te onderhouden. Met het Heb je vrienden lief – Vriendenboek voor volwassenen van Lars van der Werf heb je een goed excuus om persoonlijk met die ene vriend of vriendin af te spreken. En het is altijd handig om een boek te hebben waar iedereens favoriete recept in staat, of zijn of haar mooiste herinnering aan jou.
Met veel nieuwe versjes van Lars en een prachtige vormgeving is dit het ideale cadeauboek voor jezelf of voor je vrienden.
Lars van der Werf (Rotterdam, 1987) is een Rotterdamse dichter die al versjes schrijft zo lang als hij zich kan herinneren. Per trein en ander openbaar vervoer trekt hij er met zijn typemachine op uit om versjes op maat te schrijven en overal te verkondigen dat ‘Heb lief’ is waar het leven om draait. Zijn eerste bundel ‘Versjes van Lars’ verscheen in 2014, gevolgd door ‘Heb lief’ in februari 2016.
Aanvang is 14.00 uur en de toegang gratis.