Ode aan Bowie in De Pletterij

Twee Haarlemse talenten met één gezamenlijke inspirator. Daar moet toch een geweldige avond mee te vullen zijn? Dat dachten Haerlems Bodem en de Pletterij ook! Daarom, op 2 mei in de Pletterij in Haarlem, de eerste editie van Dubbel Sessies!

Yorick van Norden en Sue the Night zullen op deze avond solo eigen werk spelen en daarnaast een ode brengen aan hun gezamenlijke held David Bowie. Dat is gelijk een goede primeur: niet alleen omdat de samenstelling van Suus, Yorick en Bowie gewoon goed klopt, maar ook omdat we weten dat ze het al te druk hebben. Zo heeft Yorick in oktober vorig jaar zijn debuutalbum ‘Happy Hunting Ground’ uitgebracht en is hij alweer bezig met nieuw materiaal en zich aan het voorbereiden op een reeks optredens, waaronder dat van Bevrijdingspop. Suus is op haar beurt ook bezig met een nieuwe plaat, heeft net het nummer ‘The World Below’ uitgebracht en speelt op 4 mei met het Kennemer Jeugd Orkest voor het Herdenkingsconcert, en 5 mei op Mainstage Bevrijdingspop. Deze bijzondere avond is voor allebei dan ook een lekkere opwarmer!

De Pletterij is gevestigd aan Lange Herenvest 122 te Haarlem, waar de zaal opengaat om 19.30 uur. De aanvang is 20.00 uur en toegang bedraagt 10,- in de voorverkoop. Meer info? http://www.haerlemsbodem.nl/view-on-home/hb-presenteert-dubbel-sessies/