Noviteiten op hobbygebied in de Van Zantenhal

Op zaterdag 14 oktober wordt in de Van Zantenhal te Nieuw-Vennep de grote hobby- en creamarkt georganiseerd. Deze keer is de zaal weer goed gevuld met veel kramen met alles op het gebied van creatieve (vrouwen)hobby’s.

Op het Hobbyfestival in de Van Zantenhal zullen de materialen aanwezig zijn voor o.a. (3D)Kaarten, miniaturen, sieraden, scrapbooken, stempelen, ponsen, breien, haken, decopatch, beren, etc. Tevens kunt u aanschuiven bij diverse demonstraties en workshops. Het Hobbyfestival is de uitgelezen plek voor de standhouders om de noviteiten op hobbygebied te tonen. Een bezoek aan het festival is de beste manier om u te laten informeren over de nieuwe producten. Demonstraties, workshops of een gesprek met een ‘kenner’… daar kan geen internet tegenop!
Het Hobbyfestival wordt georganiseerd door Organisatieburo J & E van Aerle BV en de hal vindt u aan de IJweg 1415, Nieuw-Vennep (Getsewoud-Noord). Zaterdag geopend van 10.30-16.30 uur. Entree volwassenen: 4,50 euro /kinderen tot 12 jaar gratis naar binnen (onder geleide). Parkeren is gratis.