Nieuw boek voor ouders en kinderen: Schoolmania

Op donderdag 13 oktober houden Ingrid van Essen en Kiki Mol- van der Lee (auteurs van ‘Pubermania’) een lezing over hun nieuwe boek Schoolmania, bij Boekhandel Blokker, Binnenweg 138 in Heemstede. De lezing begint om 20.00 uur.

Ontspannen naar je nieuwe school! Na groep acht gaat het leven van je kind en dat van jezelf ingrijpend veranderen: het gaat naar de ‘middelbare’! Wat daar allemaal bij komt kijken, hoe je de juiste schoolkeuze maakt, hoe je kind zich kan voorbereiden en wat je kan verwachten: in dit boek lees je er alles over.
Op een luchtige manier wordt de kennis gepresenteerd en gecombineerd met ervaringen van ouders, leerkrachten, kinderen en leraren van de middelbare school. Een zeer leesbaar boek voor jou… en voor je kind (uit groep zeven en acht)! Als je het boek omdraait kan je kind er zelf namelijk alles over lezen.

Drs. Kiki Mol-van der Lee was docent in het voortgezet onderwijs en richtte daarna Howtalk2kids Professionals op, dat trainingen en workshops verzorgt op het gebied van effectief communiceren met kinderen. Ze schrijft wekelijks blogs voor JAN-online en is moeder van 3 kinderen.
Drs. Ingrid van Essen is docent in het voortgezet onderwijs, leerlingbegeleider en pubercoach. Vanuit haar praktijk Young Identity Coaching begeleidt en traint zij jongeren, ouders en docenten. Ze schrijft wekelijks blogs voor JAN-online. Ze is moeder van vier kinderen.

Toegang: €5. Reserveren gewenst via info@boekhandelblokker.nl of 023-5282472.