Nico Klay en Mea Klay-Reyngoud 60 jaar getrouwd

In 1948 hebben zij elkaar op de middelbare school leren kennen: Nico Klay en Mea Reyngoud. Nico was uit Indonesië teruggekomen en ging vervolgens naar de technische hogeschool in Dordrecht. Mea, geboren te Heemstede op de Binnenweg zat bij Nico’s zus in de klas en zo ontstond de vriendschap die uitgroeide tot ware liefde.

Zij zijn op 15 februari 1958 getrouwd in het raadhuis van Heemstede voor de wet, daarna in de kerk op het Wilhelminaplein. De huwelijksfoto’s zijn genomen in het Groenendaalse bos en het  feest werd gehouden in Restaurant Groenendaal: een 100% Heemsteeds huwelijk.

Voor velen zijn zij geen onbekenden. Meer dan 40 jaar hebben zij met hart en ziel Reyngoud Mode en Lingerie uitgebouwd tot een prachtige zaak waar winkelstraat de Binnenweg trots op kan zijn.  Zij waren de tweede generatie van dit familiebedrijf dat heden ten dage met de derde generatie aan de leiding al 88 jaar bestaat. Het voorzitterschap van de winkeliersvereniging behoorde ook tot de vele activiteiten die zij aan het winkeliersleven van de Binnenweg hebben gegeven.

Naast hun zakelijke leven hebben zij vooral veel genoten van hun gezin, familie en vele vrienden. Ideaal was het feit dat het hele gezin boven de zaak woonde. Zo waren zij als ouders altijd in de buurt en is een zeer hechte familieband ontstaan.

Nog steeds woont het echtpaar boven de winkel. Heerlijk zelfstandig en in het centrum van Heemstede, midden tussen de mensen, staan ze altijd klaar voor familie en vrienden. Ook kun je dit sportieve gouden bruidspaar nog regelmatig tegenkomen op de Zandvoortse Golfclub. Met veel enthousiasme, humor en vrolijke gesprekken genieten ze met volle teugen van het leven. Wat een geluk om je 60ste trouwdag, omringd door de hele familie, in goede gezondheid te kunnen vieren!