Na de zomervakantie naar scouting?

Op 3 september start het nieuwe seizoen bij Scouting WABO Heemstede. Vanaf dan zijn alle leden wekelijks weer welkom om avontuurlijke activiteiten te ondernemen waarmee ze worden uitgedaagd om zich persoonlijk te ontwikkelen. Dit jaar wordt er groots uitgepakt met een Girl Power Event op 3 september van 10.00 tot 14.00 uur! Hiermee wil de groep alle meiden uit de omgeving (vanaf 6,5 jaar) uitdagen om hun ‘outdoor skills’ te komen testen. Dit alles vind plaats in de zeer mooie omgeving van het clubhuis in het Groenendaalse Bos.

Alle activiteiten bij WABO gebeuren onder leiding van een groep zeer enthousiaste vrijwilligers. Iedere week zijn zij degene die de uitdagende, gezellige en leuke activiteiten mogelijk maken voor alle meiden vanaf 6,5 jaar. De activiteiten zijn heel divers. Van het organiseren van een survivalparcours tot het lopen van een spannende natuurtocht. Maar ook op primitief wijze pizza’s bakken in een houtgestookte oven, abseilen en weekendkampen staan op het programma. Bij Scouting WABO Heemstede is er voor ieder wat wils op een zeer mooie locatie in het Groenendaalse Bos in Heemstede. Mocht je 3 september niet kunnen ben je daarna natuurlijk ook van harte welkom!

Locatie: Groenendaalse bos (over de brug bij de Ritzema Boskade in Heemstede). Meer informatie? Kijk op https://www.facebook.com/scoutingwabo & www.waboscouting.nl of geef je op via girlpowerwabo@gmail.com.