Mylou Frencken bij Rouwcafé

Het Rouwcafé vindt weer plaats op zaterdag 17 september van 10.00 tot 12.00 uur in Foyer De Luifel, Herenweg 96 in Heemstede. Speciale gast deze morgen is Mylou Frencken. Onder het genot van een kopje koffie en de bekende Westfriese ‘troôstkoekies’ brengt Mylou een aantal songs ten gehore. De entree is gratis. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via info@hetrouwcafe.nl of bellen naar Ria van Kleef 06-52306969.

Al jaren bekleedt Mylou Frencken een geheel eigen plaats in de kleinkunst- en theaterwereld. Ze zingt, schrijft en acteert. Ze werkt solo en in samenwerking met tal van andere artiesten. Ze kan ontroeren en confronteren. Ze zoekt naar wat mensen verbindt, maar kan hartstochtelijk twijfelen aan wat hen scheidt. Haar grootste talent is het betere Nederlandse lied. Daarnaast doet ze frequent presentatiewerk, schrijft columns en is de zingende barvrouw in de televisiequiz ‘Met het Mes op Tafel’. De laatste jaren maakt Mylou Frencken niet alleen veelgeprezen cabaretprogramma’s, maar verzorgde zij in samenwerking met Pieter Tiddens ook een voorstelling getiteld ‘De RouwRevue’, waarin ze op bewogen wijze belicht hoe we omgaan met verlies.

Westfriese troôstkoekies
De Westfriese troôstkoekies komen van Bakkerij Jonker uit Broek op Langedijk. De bakkers uit Noord-Holland ontwikkelden op initiatief van de Stichting het Rouwcafé een speciaal troostkoekje waarvan een deel van de opbrengst ten goede komt aan de Stichting. In Heemstede heeft bakker Th. van Dijk de Westfriese troôstkoekies in haar assortiment.

Op www.hetrouwcafe.nl leest u meer informatie over het Rouwcafé.

Foto: Ben Kleyn.