Modelauto en Automobilia Beurs in Hillegom

Het wordt druk tijdens de Modelauto & Automobilia Beurs op zondag 20 maart in Hillegom bij het Fordmuseum. Er is die dag een breed aanbod van modelauto’s en autodocumentatie. Bovendien is er een demonstratie van slotracing door SlipStream, een van de grootste clubs op dit gebied in Nederland. En buiten voor de deur is Cars & Coffee, het regionale trefpunt voor liefhebbers van klassieke auto’s, vrachtwagens en tweewielers.

Op het parkeerterrein voor het Ford Museum kunnen eigenaren van oldtimers vanaf 30 jaar oud elkaar ontmoeten.

Liefhebbers van autosport en van modelauto’s komen tijdens de Modelauto & Automobilia Beurs allemaal aan hun trekken. Want slotracing club SlipStream geeft tijdens de beurs een uitvoerige demonstratie. Hiervoor nemen de vrijwilligers van de club hun demonstratiebaan mee, die 9 meter lang is. Alle bezoekers krijgen de kans om zelf een rondje te racen op deze baan. Voor velen zal dit een kennismaking met iets heel nieuws zijn, voor sommige ouderen is het jeugdsentiment.

De beurs wordt tweemaal per jaar gehouden en is een trefpunt voor verzamelaars en liefhebbers van modelauto’s. Vanuit de wijde omtrek komen ze naar het Ford Museum in Hillegom om modelauto’s aan te bieden. U ziet hier modelauto’s in alle schalen en in elke prijsklasse. De beginnende verzamelaar van modelauto’s moet dan ook zeker een kijkje nemen op deze beurs. Ook liefhebbers van autodocumentatie, zoals autofolders, persmappen en technische handboeken, weten de weg naar de beurs inmiddels te vinden.

De Modelauto & Automobilia Beurs en de Cars & Coffee zijn te bezoeken van 11.00 uur tot 16.00 uur. Bezoekers van de Modelauto & Automobilia Beurs betalen €3 per persoon. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang, mits onder begeleiding.

Met het kaartje van de beurs krijgt u ook gereduceerd tarief (€ 7,50) op een kaartje voor het Ford Museum.  Tijdens deze dag is natuurlijk het restaurant van het Ford Museum geopend.