Middelbare Meiden gaan wat aan de overtollige kilootjes doen

Annemarie Henselmans & Hanny Kroeze vormen het duo Middelbare Meiden. Met ‘Meiden met ballen’ treden zij voor het voetlicht met dit muzikaal cabaret op zaterdag 30 april in Theater de Krocht (Grote Krocht 41) te Zandvoort.
Aanvang is 20.15 uur. Het belooft een dynamische voorstelling te worden, gelardeerd met enkele pareltjes uit eerdere programma’s. “Die belabberde conditie kan toch echt veel beter en de overtollige kilootjes moéten er af!” De Middelbare Meiden gaan er meteen iets aan doen, en wel direct… met ingang van morgen!

De cabaretières Annemarie Henselmans en Hanny Kroeze en de musici Rob Roeleveld en Rob Hogenkamp (tevens verantwoordelijk voor de composities en liedteksten) vormen al meer dan 10 jaar ‘de Middelbare Meiden’ en hebben met een Pall Mall Exportprijs (Annemarie), een Louis Davids-prijs en een Edison (Rob Roeleveld met Wim Hogenkamp) hun sporen in de theaterwereld al ruimschoots verdiend. Zij staan garant voor een enthousiaste voorstelling met een hoog niveau aan tekst, muziek en spel en spreekt in het bijzonder de 35 plus cabaretliefhebbers aan.

Kaartprijs is €15 inclusief consumptie en bitterballen. Voorverkoop aan de zaal,
reserveren: info@middelbaremeiden.nl