Mickey Kümmer wint modellenwedstrijd!

De catwalk van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam werd op zondag 10 juli vrijgemaakt voor twintig kersverse modellen. De sfeervolle Gashouder in Amsterdam vormde het feestelijke toneel van de finale van de bekende Nederlandse modellenwedstrijd Elite Model Look Nederland 2016. Mickey Kümmer (17) uit Heemstede en Joyce Bergevoet (15) uit Duiven werden bekroond tot winnaar en winnares. Zij ontvingen naast een modellencontract bij Elite Model Management Amsterdam een plek in de internationale finale van Elite World Final.
Frisse gezichten op een bekende catwalk
De feestelijke avond bestond uit meerdere shows, waarbij de finalisten collecties presenteerden. Danie Bles verzorgde de styling van de twintig modellen in spé. De presentatie van het modellenspektakel tijdens de Amsterdamse modeweek was in handen van Lieke van Lexmond.

Jury roemt veelzijdigheid
Mickey en Joyce vielen op door hun veelzijdigheid. De vakjury, bestaande uit Lena Bodet (Elite Management Worldwide), Suzanne Pots (Elite Management Amsterdam), Mauro Da Silva (Elite Management Amsterdam), Bart Maussen (Director FashionWeek Nederland) en Nodar Beghiyl (Director Elite Model Look Nederland), prees de verschillende looks van de winnaars en erkenden hun potentie om met de internationale trends in de modellenwereld mee te bewegen. Mickey en Joyce mogen dit talent meteen laten zien, wanneer zij Nederland vertegenwoordigen tijdens de 33ste editie van de internationale finale van Elite World Final.

Foto: Elite Model Look Nederland 2016, de winnaars (Credits M.E. Amrani)