Meteen vanaf je werk de dansvloer op

De eerste editie van Thirsty Friday vindt plaats op vrijdag 8 juli in de schitterende Bilderijkzaal van Grand Cafe Brinkmann te Haarlem. Bij een succes wordt er na de zomer een maandelijks terugkerende avond van gemaakt.

Organisator Frank: “Mensen van boven de 25 hebben meestal geen zin meer om de hele nacht door te halen. Zonde van je weekend om in bed te liggen. Daarom heb ik besloten een avond te organiseren die al om 19.00 start en tot middernacht duurt. Op een vrijdagavond, zodat je meteen vanuit werk de dansvloer op kan. Er zijn diverse fingerfood en bites verkrijgbaar die je uit de hand kan eten. Daarnaast heerlijke wijnen, speciaal bieren en mixjes en dat alles in hartje Haarlem. Om middernacht kan je met een voldaan gevoel naar huis zodat je nog wat aan je weekend hebt!”

Muzikaal gezien is Thirsty Friday niet in één hokje te stoppen want DJ FlexyFrank & friends draaien de lekkerste platen van toen tot nu. Guilty Pleasures zijn ook aan te vragen. Muziek, dansen en gezelligheid, daar draait het om.

De Early Bird kaarten zijn uitverkocht, wel zijn er nog groepstickets en reguliere kaarten via www.tinyurl.com/thirstyfriday verkrijgbaar.

Grand Café Brinkmann vind je aan de Grote Markt Haarlem