‘Men voelt zich bij de vereniging thuis’

Het is bij de omnisportvereniging GSV-Heemstede traditie dat haar jubilarissen gehuldigd worden. Afgelopen zaterdag werden de dames en heren zowel figuurlijk als letterlijk in het zonnetje gezet. Men voelt zich bij de vereniging thuis want dat blijkt uit het aantal jaren dat men lid is. In 2016 vieren namelijk de dames Adri Booms-Carpentier en  Ria Brand-de Graaf  hun 50-jarig

jubileum. Zij meldden zich in september 1966 als lid van de sectie Gymnastiek aan en zijn op enig moment naar de sectie Denksport overgestapt. Tja, bridgen en klaverjassen kun je tot op hoge leeftijd blijven doen. De dames Nicoline van de Tas-Neeskens  en Agnes Prins-van de Berg alsmede de heren Theo Brand en Jan Glas hebben zich in 1976 aangemeld en zijn dus 40 jaar lid. Dan vieren zeventien leden hun 25-jarig jubileum en eenendertig mensen meldden zich in 2006 aan en vieren dus hun 10-jarig jubileum.

Zowel de sectie Gymnastiek als de secties Volleybal/Badminton, Denksport  en Tafeltennis  hebben dit jaar één of meerdere jubilarissen in hun midden. Helaas hadden vierentwintig jubilarissen om welke reden dan ook zich afgemeld en konden bij de huldiging niet aanwezig zijn.

Na een kopje koffie/thee met lekkers erbij werd de huldiging geopend met een leuke speech door de voorzitter Charles van de Rest. De jubilarissen werden naar voren geroepen en van harte gefeliciteerd. Zij kregen een bij het 50-, 40-, 25- of 10-jarig behorend aandenken met gravering alsmede bloemen uitgereikt. Het werd in het GSV-centrum een gezellige middag onder het genot van een hapje en een drankje. Uiteraard gingen de jubilarissen dit keer in het echte zonnetje op de foto.