Meergroen zoekt meewerkenden

Heemstede e.o. – Heb je ook zin om een (half) dagje in het groen te werken? Stichting Meergroen werkt op verschillende locaties in Hoofddorp, Heemstede en Kudelstaart. Werkzaamheden zijn o.a. schoffelen, onkruid steken, maaien en oogsten. Onderwijl leer je van alles over planten, dieren, ecologisch beheer, en werk je ook nog eens mee aan het herstellen van biodiversiteit! De stichting is op zoek naar meewerkenden.

Locaties
De locaties waar de vrijwilligers werken zijn:
– Houtwijkerveld, Hoofddorp
– Stenenveld Bornholm, Hoofddorp
– Jansoniusterrein Oude Buurtje, Hoofddorp
– IJtochtzone Floriande, Hoofddorp
– Voedseltuin Park2020, Beukenhorst, Hoofddorp
– Moestuin Restaurant Den Burgh, Hoofddorp
– Groenendaal, Heemstede
– Vrijheidsdreef, Heemstede
– Speelbos Meermond, Heemstede
– Fort Hoofddorp
– Fort Kudelstaart
– Kloosterlandgoed Mariënheuvel

Als je geïnteresseerd bent of meer informatie wilt, neem dan contact op met Franke van der Laan via info@stichtingmeergroen.nl.

Ook vraagt Meergroen steun van lezers voor het kunnen uitvoeren van vijf biodiversiteitsprojecten in respectievelijk Hoofddorp (IJtocht), Heemstede (Sorghbosch), Sassenheim (Horsten), Vogelenzang (Leyduin) en Weesp(ersluispolder). Het gaat om ecologisch beheer, bloemenweide uitbreiding en wilde bijen ‘marketing’. Wie stemt zorgt dat Meergroen kans maakt op een substantieel bedrag om allerlei zaken te kunnen bewerkstelligen. Meer info hierover op: www.stichtingmeergoen.nl.

Afbeelding: Stichting Meergroen.