Markant versjesschrijver bij boekhandel Blokker te gast

Zaterdag 26 januari is Lars van der Werf te gast bij Boekhandel Blokker, Binnenweg 138 in Heemstede, van 14.00 tot 16.00 uur.

Elk jaar bezoekt Lars van der Werf boekhandel Blokker. Nu in de Poëzieweek komt Lars op zaterdagmiddag met zijn schrijfmachine en maakt hij versjes op verzoek.

Deze maand verscheen zijn vierde bundel met de toepasselijke titel: Vier de liefde. Lars van der Werf (1987) is een Rotterdams dichter en schrijver. Zijn eerste bundel Versjes van Lars verscheen in 2014, zijn tweede bundel Heb lief in 2016. Zijn derde bundel Elke dag een zoen verscheen in 2017. Eind 2018 verscheen zijn eerste scheurkalender, De dagen die ik liefheb. In januari 2019 verscheen zijn vierde bundel Vier de liefde.

Van der Werf groeide op in de Beverwaard, Rotterdam. Hij behaalde zijn havodiploma aan het Farelcollege te Ridderkerk. Hij studeerde journalistiek in Utrecht en werkte daarna enige tijd bij verschillende online media. Vanaf jonge leeftijd schrijft Van der Werf al korte gedichten. 

Van zijn twee eerste bundels waren in 2016 meer 20.000 exemplaren verkocht. Tevens treedt Van der Werf op met zijn kenmerkende typemachine door heel Nederland met versjes op maat.

De toegang bij Blokker is gratis.