Lezing ‘Creatief leven zonder eenzaamheid’

Heemstede – Op woensdag 5 februari vindt van 10-12 uur de lezing ‘Creatief leven, stap voor stap naar een leven zonder eenzaamheid’ plaats in de Luifel, Herenweg 96 te Heemstede.

Waarom zou je nog langer in je eentje doorworstelen met gevoelens van eenzaamheid? Dat is toch niet fijn? En zeker ook niet langer nodig! Begin december hebben de eerste zes deelnemers de cursus Creatief Leven in Heemstede afgerond. De cursus werd in samenwerking met WIJ Heemstede georganiseerd door Julie Koch en Marijke Coert, beiden gecertificeerde deskundigen en opgeleid om hulp te bieden bij het aanpakken van eenzaamheid. Van gesprekstechnieken die helpend zijn en mensen niet verder de put inwerken. Van kennis van wat mogelijk is en waar de grenzen van hulp liggen.

Kom erbij en maak óók kennis met een andere aanpak van eenzaamheid. Locatie: De Luifel, Herenweg 96, Heemstede. De entree is €5,-. Het advies is wel om te reserveren als u verzekerd wilt zijn van een plekje. Reserveren kan telefonisch op werkdagen tussen 9-13 uur: tel.: 548 38 28 of via http://www.wijheemstede.nl.

Foto: Bart Jonker.