nvvh rondvaart

Het leven van een binnenvaartschipper, hoe ziet dat eruit?

Op donderdag 15 maart komen de vrouwen van NVVH weer bij elkaar.

Ook ditmaal in het EHBO-gebouw Heemstede, aan de Herenweg 88a. De middag begint om 14.00 uur. Het thema deze keer is ‘binnenvaart’. Leden wonen de bijeenkomst gratis bij, niet-leden betalen €2,50.

U wandelt of fietst wel eens langs het water bij een rivier of kanaal en ziet een binnenvaartschip voorbij varen. Denkt u dan misschien, hoe ziet het leven er uit op  zo’n schip? Wat vervoeren zij en hoe leven zij? Hoe ging het vroeger en hoe gaat het nu in deze tijd? Hoe gaat het als de kinderen naar school moeten?

Mevrouw den Houter, een echte ‘binnenvaart vrouw’ is bereid om deze middag het een en ander te vertellen over deze wereld. Zij onderbreekt haar werk om bij de vrouwen een lezing te geven over het leven als bemanning van een binnenvaartschip.

Wilt u meer informatie over deze actieve en gezellige 55+ vrouwenvereniging, dan kunt u bellen – 023-5477486 of kijk op de website www.nvvh.nl

Bij de foto: U moet er nu misschien niet aan denken, zo koud en dan op het water… Maar straks in de lente en zomer is het goed toeven op de boot.