Lentedrive GSV Denksport met enthousiaste bridgers en klaverjassers

Op zondag 4 maart werd door GSV een Lentedrive georganiseerd voor de afdeling Denksport (Bridge en Klaverjas). Locatie was het Event Center Fokker in Hoofddorp.

Na de opening door René Akersloot, voorzitter van het verenigingsbestuur, gingen 160 bridgers en 20 klaverjassers enthousiast van start. Ook voor de inwendige mens werd gezorgd voor een hapje en een drankje.

Na een spannende strijd met 6 ronden van 4 spellen per ronde bij het bridgen en 3 ronden bij het klaverjassen werd om 17.30 uur de uitslag bekendgemaakt.

Bij het bridgen werden in de A-lijn Noortje Tijssen en At van der Vliet kampioen en in de B-lijn waren dat Rita Rebel en Roland de Bruin; alle winnaars werden met wat krasloten verrast.

Ook de paren die als laatste of als middelste eindigden kregen een prijsje. De slemkampioenen, Gijs Versteeg en Ruud Teunissen, vielen ook in de prijzen. Bij het klaverjassen zijn 3 ronden gespeeld en zijn Jan Glas en Bob Grothe als eerste geëindigd. Ook was er een prijs voor Ria Huijsmans en Lydia Koelemij, zij waren de Mars-kampioenen van deze middag.

Teruggekeken wordt op een zeer geslaagde, gezellige en goed georganiseerde middag voor de afdeling Denksport van GSV.