9_2018_kledingnajaarsbeurs_jacobaschool

Lekker warme jassen op de kinderkledingbeurs in de Jacobaschool

Heemstede – Wat hebben we een prachtige zomer gehad! En nog steeds is het niet echt koud, maar de herfstregens hebben ook al hun intrede gedaan… We moeten weer langzaamaan gaan denken aan warme kleding en winterjassen voor de kinderen. Bij de tweedehands kinderkledingbeurs in de Jacobaschool is het aanbod groot en zijn de prijzen klein.
Op zaterdag 29 september wordt deze tweedehands najaars- en winterkinderkledingbeurs gehouden in de gymzaal van de Jacobaschool, Lanckhorstlaan 9 te Heemstede. De verkoop is van 11.00 tot 12.30 uur.

De beurs wordt door vrijwilligers georganiseerd. Het team bestaat uit Steffi, Sasja, Kirsten, Titia, Marjorie, Ilja, Marjolein, Marjette, Estelle, Yvonne, Ilja, Malou en Johanneke. Lijkt het je ook leuk je hiervoor in te zetten en ben je driemaal per jaar beschikbaar op zaterdag en tweemaal op vrijdagavond daaraan voorafgaand? Mail dan: kledingbeursjacoba@gmail.com

Let op voor zaterdagmiddag: er is geen pin, contant betalen dus graag.

De datum voor de komende speelgoedbeurs is ook bekend: zaterdag 3 november. Het inbrengen is op die zaterdag tussen 9.00 en 10.00 uur en de verkoop tussen 11.30 en 12.30 uur.
Zet ‘m vast in je agenda!