Lekker naar de BioBoer op 17 juni in Heemstede

Ervaar eens wat biologisch boeren zo uniek maakt en kom Lekker naar de BioBoer in het weekend van 17 en 18 juni. Bij ruim 120 biologische boerderijen door heel Nederland is er van alles te zien en doen voor jong en oud. Beleef een leuk dagje uit, kijk, ruik, proef en neem deel aan een van de vele activiteiten. Ook De Dinkelhoeve in Heemstede (Herenweg 61) doet mee aan Lekker Naar de Bioboer op zaterdag 17 juni.

Tevreden koeien, volle akkers

Iedereen is van harte welkom op 17 juni van 12.00 tot 16.00 uur. Er wordt een streekmarkt georganiseerd in samenwerking met Slow Food Haarlem, er zijn diverse leuke activiteiten voor kinderen en tevens rondleidingen.

Ook op andere biologische boerderijen in de buurt zijn er rondleidingen, boerenmarkten, workshops en proeverijen. Kom kalfjes knuffelen, fruit plukken, wijn proeven of boter schudden. Vraag de boer en boerin het hemd van het lijf over hun boerderij. Ook voor kinderen is er van alles te doen: van speurtochten tot knutselen en van hooibalen klimmen tot eitjes rapen.  Ze kunnen trots naar huis met hun behaalde BioBoerenBewijs. Lekker naar de BioBoer maakt onderdeel uit van de Bionext campagne ‘Biologisch, lekker natuurlijk’ en wordt gefinancierd met steun van de EU.