LandFrauen bezoeken Heemstede

45 ‘LandFrauen’ uit de zusterstad Bad Pyrmont (Duitsland) hebben voor de 4e keer een vriendschappelijk bezoek gebracht aan haar zusterorganisatie Vrouwennetwerk in Heemstede.
Werd bij hun bezoek in 2016 ook het bloemencorso bewonderd, deze keer gingen de LandFrauen naar de Keukenhof. In het EHBO-gebouw aan de Herenweg, de thuishaven van de vrouwenvereniging, werden de Duitse gasten hartelijk ontvangen en van een interessant programma voorzien. Tot slot werd dit bezoek afgesloten met een gezamenlijk diner in een restaurant te Cruquius. De voorzitters van de beide vrouwenverenigingen, Frau Elke Schmidt en Elisabeth Grolman van ’t Net, zijn de stuwende krachten achter hun organisaties.
Helaas bleek vanuit de gemeente Heemstede geen officiële ontvangst mogelijk in het Raadhuis; dit gebouw hadden de gasten graag willen zien.
De warme onderlinge vriendschap heeft zich evengoed verdiept en het retourbezoek aan de LandFrauen in Bad Pyrmont zal er ook komen. Voor meer inlichtingen belt u 023-5477486 of kijk op de website www.nvvh.nl