Krankzinnige cabaretshow

Dinsdag 3 mei speelt ‘Oeloek’ in de Toneelschuur in Haarlem de nieuwe krankzinnige cabaretvoorstelling ‘OpSchmùck’. Wegens grote belangstelling is de voorstelling verplaatst naar de grote zaal.

OpSchmùck is een voorstelling over te veel franje, overbodige versiering, loze beloftes en alles wat de inhoudsloosheid in deze wereld maskeert. In een tijd waarin alles verkoopbaar is en aan de man gebracht moet worden, komt Oeloek ongevraagd met een avond vol absurde situaties, bizarre teksten, verrassende wendingen en halsbrekende toeren. Afgelopen januari ging Oeloek met OpSchmùck in première en zowel de pers als het publiek waren juichend.

Over Oeloek


De viermansformatie Oeloek bestaat uit Kevin Jolly, David Meijer, Jantijn Prins en Carlijn van Rij. In 2009 ging, onder regie van Martin van Waardenberg, hun eerste avondvullende programma in première: De Nacht van de Nasmaak. Deze werd meteen door pers en publiek omarmd. Voor hun vorige voorstelling hebben zij de Stijgend Applaus Stipendium 2015 (de jaarlijkse aanmoedigingsprijs voor cabarettalent) van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties toegewezen gekregen.Meer info over Oeloek op www.oeloek.nl Meer informatie over de Toneelschuur via www.toneelschuur.nl of bel 023-5173910.

Foto: Anne van Zantwijk