Knutselen en meer bij Spring Heemstede

Per 1 september vorig jaar is Spring Heemstede gestart in de Jan van Goyenstraat. Er is elke dag iets anders te beleven bij Spring Heemstede.
In de eerste plaats is Spring een leuke cadeauwinkel met een breed assortiment. Leuke items om cadeau te geven aan een vriendin, voor een verjaardagspartijtje of gewoon iets aan jezelf. Met merken als Housedoctor, Nicolas Vahe, Ikki en veel leuke sieraden, sjaals en tassen is er altijd iets moois te vinden.
Voor kids is er volop speelgoed en zijn er bekende merken als Djeco en Topmodels. Beneden in het souterrain is er alle ruimte voor de kids om rustig te spelen en worden er onder andere verjaardagsfeestjes georganiseerd in samenwerking met Creatief Confetti. In de vakanties wordt regelmatig iets leuks geïnitieerd, van knutselen tot poppenkast en voorlezen. Het is ook de plek om te genieten van een goede kop Illy koffie met taart van Van Vessem of een lekkere lunch met vrienden of familie. En als het straks weer warmer wordt, kun je ook lekker buiten in de zonnige tuin genieten. Beneden is er een grote zaal beschikbaar waar high tea’s, vergaderingen en feestjes georganiseerd kunnen worden. Verder biedt Spring regelmatig interessante workshops aan voor jezelf of voor je kinderen. Heb je leuke ideeën voor workshops, kom gerust even langs of stuur een mail. Vanaf dinsdag 17 januari gaat Spring elke week knutselen van 15.15 tot 16.30 uur. Wekelijks met een ander thema. Inschrijven kan via info@Springheemstede.nl. Kosten bedragen 7 euro en dat is inclusief knutselen, drinken en iets lekkers. Alle andere activiteiten zijn te zien op facebook.com/springheemstede. Spring Heemstede, Jan van Goyenstraat 18, Heemstede. Tel. 023-5747074
www.springheemstede.nl Dinsdag tm zaterdag geopend