Knotsgezellig optreden in het vooruitzicht van boekhandel Blokker

Zaterdag 16 juli zijn zangeres Marleen Bijleveld & schrijfster Marie-Claire Loudon zijn samen op promotour en brengen een bezoek aan Boekhandel Blokker, Binnenweg 138 in Heemstede voor een optreden om 15.00 uur. Het belooft een knotsgezellig half uur te worden met een praatje, dansen, luisteren en kijken.

De cd ‘Swing! Jazz voor alle leeftijden’ is gemaakt door Marleen Bijleveld. Zij wil kinderen en hun (groot)ouders samen laten genieten van echte muziek. De bijzondere CD swingt de pan uit, met Nederlands beste jazzmuzikanten erop. Mooi voor iedereen, zeker door de grappige songteksten. Ook de allerkleinsten kunnen uit volle borst meezingen.

Het uitklapboek ‘Mijn huis’, is gemaakt door Marie-Claire Loudon en speciaal bedoeld voor dreumesen en peuters die beginnen met praten. Kinderen leren spelenderwijs woordjes uit hun alledaagse omgeving. Met name de woorden die zich in en om het huis bevinden. De 8 kleine boekjes in het boek, gemaakt van onscheurbaar papier, maken het concept interactief en ze zijn gemakkelijk mee te nemen in een tasje.
De toegang is vrij. Boekhandel Blokker, 023-5282472 en www.boekhandelblokker.nl

Op de foto een gedeelte van het boekomslag ‘Mijn huis’.