Kies uw favoriete wandeling op de Wandelzoekpagina

Het afgelopen jaar zijn er vanaf Wandelzoekpagina meer dan 900.000 wandelingen gedownload. Heel veel mooie wandelingen. Maar er kan er maar één de mooiste zijn. Uit een voorselectie van wandelingen van het afgelopen jaar kunnen wandelaars hun keuze maken.

Tot en met 3 februari 2016 kunnen wandelaars de drie mooiste wandelingen selecteren. De uitslag volgt in februari. De verkiezing van mooiste wandeling vindt u op http://www.wandelzoekpagina.nl/mooiste-wandelingen-2016

Voorselectie
Op basis van het aantal downloads, reacties van wandelaars en van verschillende routemakers is een voorselectie gemaakt uit de wandelingen die in 2015 zijn gepubliceerd op Wandelzoekpagina. In de regio Amsterdam is een wandeling geselecteerd die door kleine waterlandse dorpjes voert, getiteld ‘Buiten de binnenstad van Amsterdam’.

Over Wandelzoekpagina
De site Wandelzoekpagina.nl biedt informatie over wandelen in Nederland. De diversiteit van de wandelingen is groot: zowel natuur-, stads- en GPS-wandelingen en meerdaagse tochten. Wandelzoekpagina.nl biedt meer dan 5.000 gratis wandelingen in Nederland en is daarmee de meest volledige site voor dagwandelingen in Nederland.