Kerstwandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen

Vogelenzang – Op Tweede Kerstdag, donderdag 26 december, organiseert het IVN Zuid-Kennemerland een winterse kerstwandeling door de Amsterdamse Waterleidingduinen. Leuk voor jong èn oud! Even een frisse neus halen tijdens de feestdagen d.m.v. een sfeervolle wandeling.

Gidsen nemen u op reis door de natuur. De dichte begroeiing in winterrust, de zware kromme takken van een majestueuze eik, de sporen van de laatste bronst,  de damherten die in de zomer vaak verscholen zijn; Het is allemaal te vinden en te bewonderen deze dag. Kortom: Een prachtige kerstactiviteit voor de hele familie.

Warme kleding en goede loopschoenen worden aangeraden. Voor de beste beleving wordt geadviseerd om ook een verrekijker meenemen.

Vooraf aanmelden is verplicht via e-mailadres: mailto:ivnzk.kerstwandeling@gmail.com. Deelname is gratis. Om mee te doen heeft u een toegangskaart van AWD nodig. De groep verzamelt om 13.00 uur bij de ingang van Uitspanning De Oase (1e Leijweg 9, Vogelenzang). De excursie duurt ongeveer 1,5 uur. Meer informatie via Henriëtte Konst, tel. 06-53300651 of kijk op http://www.ivn.nl/zuidkennemerland.

Foto aangeleverd door IVN Zuid-Kennemerland.