Juffen stellen lesmateriaal samen dat zelfs leuk is in de vakantie

‘Local hero’ Tineke Ingwersen (uit Aerdenhout) maakt praktisch lesmateriaal voor basisschoolkinderen. Zelfs in de vakantie is het leuk om te mee te werken. Zaterdag 14 juli wordt de Basisschoolbundel van juf Tineke en juf Sofie gepresenteerd bij Boekhandel Blokker, Binnenweg 138 in Heemstede. Het tweetal is aanwezig van 14.00 uur tot 15.30 uur. Kom je ook, met je ouders?

Voor alle leerlingen van groep 7 en 8 die extra oefening kunnen gebruiken hebben beide juffen Tineke en Sofie hun jarenlange ervaring in het basisonderwijs gebundeld in een leerwerkboek voor ouders én leerlingen. Een boek waarin uitleg én oefeningen gecombineerd zijn, perfect aansluitend bij de eindfase van het basisonderwijs waardoor ouders makkelijk kunnen helpen. Daarnaast is het boek mooi vormgegeven zodat het leren aantrekkelijk wordt.

Beheerst je kind alle onderdelen van dit boek, dan weet je dat hij/zij klaar is voor de stap naar de middelbare school. Als je deze bundel meeneemt op vakantie dan heb je de perfecte start voor het nieuwe schooljaar! Kijkje nemen? Zie: www.basisschoolbundel.nl

Tineke Ingwersen heeft jarenlange ervaring vóór de klas en is ook intern begeleidster van de Tijo van Eeghenschool in Aerdenhout en hielp honderden kinderen, ouders en leerkrachten door de jaren heen. Tineke heeft haar eigen praktijk – Ingwersen Onderwijsbegeleiding – waar ze kinderen didactisch onderzoekt via schoolvaardigheidstoetsen en leerlingen van 4 tot 12 begeleidt.

Sofie van de Waart is leerkracht geweest in Wassenaar (Bloemcampschool), Oegstgeest (Winford) en Aerdenhout (Tijo van Eeghenschool). Ze heeft de opleiding gevolgd voor cultuurcoördinator en is hoogbegaafdenspecialist. Vorig jaar is ze haar eigen praktijk gestart in Oegstgeest – Van de Waart Begeleiding – waar ze leerlingen van 6 tot 16 begeleidt.

Nadat Tineke en Sofie vele verzoeken kregen om oefenmateriaal te verzamelen voor leerlingen om thuis mee aan de slag te gaan bundelden zij de krachten en schreven dit boek.

Boekhandel Blokker, 023-5282472.