Jubilarissen UVV in zonnetje gezet

De jubilarissen van de Stichting Unie Van Vrijwilligers Haarlem e.o. (UVV) zijn door de organisatie in het zonnetje gezet. Tweeëntwintig vrijwilligers kregen een oorkonde en bloemen tijdens de jaarbijeenkomst op 14 april. De vrijwilligersorganisatie stond stil bij de bijdrage die de jubilarissen jarenlang op het gebied van zorg en welzijn voor de samenleving hebben verricht.

De felicitaties waren voor de vrijwilligers die zich 15, 20, 25 en 30 jaar met enthousiasme hebben ingezet voor Tafeltje Dekje, Bibliotheek aan Huis in Haarlem en Heemstede en het Spaarne Gasthuis locaties Haarlem Noord/Zuid en Hoofddorp.

Over de Stichting

De Stichting Unie Van Vrijwilligers Haarlem e.o. (UVV) biedt op uiteenlopende terreinen een essentiële bijdrage in de samenleving in de regio Zuid-Kennemerland. Ruim 450 UVV-vrijwilligers zetten zich in voor de kwetsbare medemens en bieden ondersteuning op het gebied van zorg en welzijn, zoals Tafeltje Dekje, Bibliotheek aan Huis en in het Spaarne Gasthuis. UVV Haarlem e.o. is als zelfstandige organisatie aangesloten bij UVV Nederland. Meer informatie is beschikbaar op http://www.uvvhaarlem.nl

Foto: Jette Gispen