Je waant je bijna even in Frankrijk – maar het is de Jan van Goyenstraat

Op zondag 4 september, van 11.00 tot 17.00 uur, kunt u in de Jan van Goyenstraat te Heemstede op zoek naar antiek, brocante, muziek en gezelligheid. Want die dag wordt de Antiek- en Brocantemarkt weer georganiseerd. Een jaarlijks terugkerend evenement dat altijd veel mensen op de been brengt. De Antiek- en Brocantemarkt wordt nu voor het 10e jaar gehouden en is een begrip in Heemstede en omgeving door de diversiteit en kwaliteit van de aangeboden handelswaar.

Natuurlijk draagt de locatie en de unieke sfeer van de Jan van Goyenstraat bij aan het succes van deze bijzondere markt. Een dagje Provence in Heemstede! Op de vele kraampjes zult u een ruim aanbod treffen van bijzonder kristal, handgemaakte sieraden, kandelaars, beelden, wanddecoratie, speciaal linnengoed, antiek zilver, retro-meubelen en fraai gestoffeerde stoelen. Kom gezellig struinen; je waant je bijna even in Frankrijk!

De dag wordt deels opgeluisterd door muziek van de Spaarnetown Jazzband. Die speelt van 12.00 tot 14.00 uur. Daarna volgt een optreden van ‘Huiskamer Geluk’. Tijdens de markt zal ook een aantal winkels open zijn.
Meer informatie via brocante@janvangoyenstraat.nl en www.janvangoyenstraat.nl