Bankgiroloterij gewonnen

Inwoonster van Aerdenhout blij verrast

Een grote verrassing voor een inwoner uit Aerdenhout. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van €10.000 gewonnen. De winnares werd onlangs verrast met het goede nieuws.

De winnares, die anoniem wil blijven, vertelt enthousiast: “Wat is dit geweldig! Ik weet meteen wat ik met het geldbedrag ga doen. Rond de kerst gaan we ieder jaar met familie op vakantie. Daar gaan we nu éxtra van genieten samen.”

Alle dagen gaat er 10.000 euro uit

De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland. De helft van de opbrengst schenkt de loterij aan cultuur in Nederland. Maandelijks spelen meer dan 600.000 deelnemers mee met de BankGiro Loterij. Zij maken elke maand kans op meer dan honderdduizend prijzen en dragen met de helft van hun lotprijs bij aan alle vormen van cultuur in Nederland: van molens tot concerten en van festivals tot musea. Dankzij de deelnemers kan de BankGiro Loterij in 2018 een bedrag van 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Sinds 2002 kon de BankGiro Loterij dankzij haar deelnemers ruim 930 miljoen euro bijdragen aan cultuur in Nederland.

De BankGiro Loterij is met de Nationale Postcode Loterij en de VriendenLoterij onderdeel van de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen. De Goede Doelen Loterijen zijn samen met de Postcode Loterijen in het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Duitsland de op twee na grootste private geldgever aan goede doelen ter wereld. www.bankgiroloterij.nl

Fotocredits: Jurgen Jacob Lodder.