Inspiratiesessie voor iedereen door stand-up filosoof

Op woensdag 30 november komt Martijn Aslander, stand-up filosoof, ideeënbedenker, sparring partner, schrijver van Easycratie en Nooit af en mede-oprichter van Permanent Bèta en AmsterdamConnected zijn kennis, creativiteit en inzicht delen tijdens de Open Ochtend. Iedereen is van harte uitgenodigd op woensdag 30 november, van 9:00 – 10:30 uur, in de Bibliotheek op het station (middenperron 3/6). De inspiratiesessie is gratis bij te wonen, maar reserveer in verband met de te verwachten belangstelling je kaartje online via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl  

Martijn, geboren Drentenaar, woont sinds enkele jaren in Haarlem. Hij is inmiddels verknocht aan de stad, door hem liefkozend het Florence van het noorden genoemd. In Haarlem organiseert Martijn vanuit Permanent Bèta i.s.m. Klein Haarlem maandelijks de Creatieve Universiteit: een verrassend kennisevent voor creatieve ondernemers. Martijn is een boekengek en al van kinds af aan Bibliotheek-fan. Bovenal is Martijn een echte verbinder. In de vele projecten waarbij hij betrokken is, brengt hij mensen, informatie en ideeën bij elkaar.

Iedere maand organiseert de Bibliotheek op het station de ‘Open Ochtend…’. Inspiratiesessies waarbij we mensen meer inzicht willen bieden in hedendaagse onderwerpen als nieuwe media, creativiteit, kunst & cultuur en ondernemerschap.

Meer info over Martijn op www.martijnaslander.nl