In januari gratis de sportschool uitproberen

Wie het jaar gezond en fit wil beginnen kan dit bij FM HealthClub in Heemstede doen, want in januari ‘gooit FM haar deuren open’. De gehele maand januari kan iedereen gratis de sportschool uitproberen. Een unieke gelegenheid om eens te kijken wat de kleinschalige sportschool aan de Kerklaan te bieden heeft. Iedereen die nieuwsgierig is kan onbeperkt yoga, pilates, bodyshape… volgen, een start maken met een afslankprogramma of gewoon heerlijk genieten van de zonnebank.

Tot 16 januari kunnen geïnteresseerden zich aanmelden om de gehele maand januari gebruik te maken van de club. Na een kennismakingsgesprek kan iedereen zich aanmelden. Een team van deskundige trainers zal u adviseren, begeleiden en een programma voor u samenstellen. Deze actie is tot stand gekomen omdat FM HealthClub ziet wat de club betekent voor haar leden en wil graag dat zoveel mogelijk mensen dit ook ervaren.
“We kunnen de mooiste reclame maken om iedereen te overtuigen van onze club, maar door nu het vrijblijvend en gratis aan te bieden, is het aan ons product om u te overtuigen. Ik ben ervan overtuigd dat dit gaat lukken, kom dus langs en proef de sfeer”, aldus Wouter Brans trotse eigenaar van FM.

Geïnteresseerden kunnen langsgaan bij FM HealthClub aan de Kerklaan of contact opnemen met 023-54781171.