‘Hopen dat meer ondernemers voorbeeld volgen’

Stichting Bloemencorso Bollenstreek verwelkomt met Van der Valk Hotels & Restaurants een nieuwe praalwagendeelnemer. Hiermee willen Hotel Sassenheim-Leiden, Hotel Haarlem-Zuid en Hotel Schiphol een actieve bijdrage leveren aan het Bloemencorso.

Ab de Bruijn, directeur Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden, zegt nu al uit te kijken naar het Bloemencorso van de Bollenstreek dat in het voorjaar op een steenworp afstand van het hotel in Sassenheim zal passeren. “Historisch gezien is het Bloemencorso van de Bollenstreek een uniek evenement. Wij vinden het belangrijk dat dit cultureel erfgoed ook in de toekomst behouden blijft. Door met een praalwagen mee te doen, hopen we dat meer ondernemers ons voorbeeld zullen volgen.”

“Dat is natuurlijk geweldig nieuws” zegt corsovoorzitter Leo van der Zon. “Maar dat is nog niet alles, want Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden is voor de komende drie jaar tevens onze hospitalitypartner. Dit betekent dat onze presentatieavond van de praalwagenontwerpen en andere corso-bijeenkomsten in die periode plaatsvinden bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden aan de Warmonderweg 8 in Sassenheim.”

Hotel Sassenheim-Leiden, Hotel Haarlem-Zuid en Hotel Schiphol ontvangen tijdens het Corso veel (internationale) gasten die dit bijzondere evenement van dichtbij willen meemaken. “Door de deelname met een praalwagen tonen wij als familiebedrijf onze betrokkenheid met de mooie Bollenstreek. Daarnaast spreekt het thema van het 70ste Bloemencorso “Dutch Design” ons zeer aan. Wij zijn een oer-Hollands bedrijf, maar met internationale allure!” aldus De Bruijn. Kijk voor meer informatie op www.valk.com

De Corsoweek vindt plaats van 19 tot en met 23 april 2017.