Hoe overleef ik… de duinen?

Hup, weg van de computer en het bos in! Stoere kinderen worden op de Duin Survival Dag van het Bezoekerscentrum De Kennemerduinen uitgedaagd om te leren overleven in de natuur van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland.
Het Bezoekerscentrum De Kennemerduinen in Overveen heeft op zondag 26 maart een spannende route uitgezet voor ouders met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Het hele gezin leert boogschieten, klimmen, speuren en hutten bouwen in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Maar dan ben je er nog niet in het bos en de duinen. Ook morse seinen, een route lopen met kaart en kompas en leren hoe een boomdetective te werk gaat, zijn onderdeel van de survivaltocht. Aan het eind mogen de kinderen, hongerig van alle avontuurlijke inspanningen, hun eigen broodje bakken.
Gezinnen zijn welkom op zondag 26 maart bij bezoekerscentrum De Kennemerduinen aan de Zeeweg 12 in Overveen. Starten kan op elk tijdstip tussen 11.00 en 15.00 uur. De tocht duurt ongeveer 2 uur en kost €7,50 per kind en €4,00 per volwassene. Deze activiteit is ook leuk voor verjaardagspartijtjes. Aanmelden hoeft niet.

Meer informatie en foto’s van vorige edities zijn te vinden op: www.np-zuidkennemerland.nl.