Heleen Hooij benoemd als lijsttrekker VVD

Tijdens de algemene ledenvergadering van dinsdag 23 mei is Heleen Hooij benoemd als lijsttrekker VVD voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Het VVD-bestuur heeft het advies, dat de kandidaatstellingscommissie VVD-Heemstede in april-uitbracht, overgenomen en Heleen Hooij voorgedragen als kandidaat-lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. De VVD-ledenvergadering heeft dat advies dinsdag deze week met applaus overgenomen.

Heleen Hooij reageert verheugd op haar benoeming. “De komende tijd wil ik me met veel enthousiasme inzetten om zowel met onze leden als met niet-leden in gesprek te gaan. Ik ben er van overtuigd dat goed luisteren naar de kiezers van groot belang is, overigens niet alleen bij verkiezingen.”

Heleen Hooij (59 jaar), wethouder sinds september 2015, kan bogen op een indrukwekkende staat van dienst. Zij was van 2002-2014 raadslid voor de VVD Heemstede, VVD-fractievoorzitter tussen 2004-2010 en was eerder lijsttrekker in 2006. Heleen woont sinds 1998 in Heemstede.