Heemsteedse excursie naar het boeiende kasteel Ruurlo

Woensdag 25 oktober organiseert Kunstkring Heemstede een luxe busreis inclusief lunch, lezing met lichtbeelden en bezoek aan het Kasteel Ruurlo.

Laat u inspireren door de magie van Carel Willink en kasteel Ruurlo.
 Ontdek het leven en werk van Carel Willink op een bijzondere locatie waar kunst, historie, architectuur en natuur samenkomen.

Tussen een afwisselend en rijk landschap, mystieke sfeer en idyllische plaatjes diep in de Achterhoek, ligt Kasteel Ruurlo. Naast dat het Kasteel behoort tot een van de mooiste kastelen van Nederland, is het sinds 27 juni 2017 ook het decor van het werk en leven van groot modern realistisch kunstenaar Carel Willink. De bouwgeschiedenis van het Kasteel gaat terug naar de 14e eeuw. Door zijn eerbiedwaardige leeftijd, is Kasteel Ruurlo rijk aan verhalen.

De groep verzamelt om 8.15 uur bij De Luifel van WIJ Heemstede aan de Herenweg. Het vertrek is om 8.30 uur met de bus naar Kasteel Ruurlo.

Speciaal voor het gezelschap wordt een inleiding gegeven door een professionele gids. Wat volgt is een Power-Point-presentatie over het kasteel en de tuinen alsook de collectie.

Na de lunch kunt u op eigen gelegenheid het kasteel, de tentoonstelling en de kasteeltuin bezoeken.

U kunt zich opgeven bij Wij de Luifel, Herenweg 96 Heemstede. Informeer naar de kosten en details via WIJ de Luifel: 023 5483828. Telefoonnummer van de begeleiding, Ruud en Anneke: 06-25281400.