Wijnkast

Heemstede: lekker aan de wijn met een wijnklimaatkast

PARTNERBIJDRAGE

Heemstede, een plaats in de provincie Noord-Holland met circa 28.000 inwoners die behoren tot één van de welvarendste gemeentes van Nederland. Tevens is Heemstede een van de meest populaire plekken om te wonen in Nederland. Deze redenen alleen al vragen om een bepaalde lifestyle waarbij het genieten van een door de wijnklimaatkast gekoeld wijntje op zijn tijd zeker onderdeel is. 

Een onlangs gekochte fles wijn bij de lokale wijnspeciaalzaak in Heemstede vraagt natuurlijk om een speciale opbergplek voor deze delicate drank. De wijnklimaatkast is hiervoor de uitgelezen mogelijkheid. Het maakt het mogelijk om de wijn op een speciale plek te bewaren volgens ideale omstandigheden. Gekoeld op de juist temperatuur dankzij compressorkoeling die handmatig instelbaar is op de meeste geschikte temperatuur voor iedere wijnsoort. Of het nou om één of meerdere wijnsoorten gaat, de wijnkoeler kan dankzij meerdere temperatuurzones deze wensen behartigen. 

Aangezien de gemeente Heemstede geen ideale plaats biedt voor een wijngrot en vele woningen geen ruimte bieden voor een grote wijnkelder is de wijnkoeler inbouw het perfecte alternatief voor het bewaren van uw wijn binnenshuis. In uw keuken onder het aanrechtblad, het keukeneiland of in het restaurant als losstaande unit is het met de wijnklimaatkast een realiteit om de wijn volgens de juiste temperatuur te serveren. 

Een wijnklimaatkast kopen doet de inwoners van de gemeente Heemstede alleen maar goed. Het biedt ruimte voor wijn collecties variërend van 10 tot 120 flessen wijn. Voor de fanatieke verzamelaar tot de hobbyist die graag in zijn vrije tijd wil genieten van een ontspannende avond met glas wijn binnen handbereik. 

Gegarandeerd een succesvolle avond met vrienden, familie, kennissen of de buren waarbij de wijn rijkelijk op een smaakvolle manier mag vloeien in stijl. De wijnklimaatkast biedt stijl in de vorm van design en eenvoud. Speciale beukenhouten horizontale uitschuifbare lades die dankzij led-verlichting in de spotlights gezet worden. 

Maak Heemstede een nog specialere gemeente om in te wonen door extra stijl toe te voegen aan ieders woonervaring waar nog lang over gesproken gaat worden. Een keuken hebben is één ding, een keuken met de wijnklimaatkast geïntegreerd is een stapje extra in de richting van een speciale woonervaring. De bar verrijken met een koelkast speciaal gemaakt voor het optimaal bewaren van topwijn dankzij het beheersen van de temperatuur, luchtvochtigheid en de juiste luchtcirculatie voor de wijn. Bescherm de wijn tegen uv-straling door deze in de wijnklimaatkast te leggen welke voorzien is van een glazen deur met uv-beschermend glas. Horizontale ligging van de fles in een trillingsarme omgeving zorgen ervoor dat de wijn optimaal kan rijpen zonder dat de kurk uitdroogt of wijn zal oxideren. 

Of het nou gaat om het creëren van een ultieme wijnbeleving in de woonkamer, keuken, dinerruimte, bar of elders gaat. De wijnklimaatkast kan overal geplaatst worden, zowel als inbouwkast als losstaand apparaat. Op ieder moment van de dag de wijn binnen handbereik volgens de juiste serveer omstandigheden voor ieder die wil genieten van het leven. Eén ding is zeker, Heemstede heeft het allemaal tot op de puntjes van i goed geregeld.