gadgets koffer

Heb je je reis gepland? Deze gadgets wil je in je koffer!

PARTNERBIJDRAGE

Ondanks dat we natuurlijk in een prachtige omgeving wonen, hebben veel mensen af en toe de drang om op reis te gaan. Ongebaande paden verkennen, nieuwe mensen ontmoeten, culturen ervaren en andere smaken proeven. Om alles uit je reis te halen, is het van belang dat je je reizen goed voorbereid. Alleen dan kun je alles eruit halen. Tegenwoordig hoef je niet meer met kaarten en routekaarten in de weer, je kan het door de komst van internet en toenemende mate van digitalisering veel eenvoudiger aanpakken. Toch is het aan te raden nog steeds te investeren in een aantal zaken vooraf. Welke gadgets er anno 2024 echt in jouw koffer moeten wanneer je op reis gaat? Lees snel verder.

De oplossing voor (bijna) alles

Wanneer we kijken naar alles wat er vandaag de dag op de markt is, dan kunnen we niet anders dan concluderen dat de iPhone 15 momenteel de beste reispartner is qua gadgets om mee te nemen. Niet alleen omdat de camera’s fantastisch zijn (dat wil je op reis natuurlijk), maar ook omdat hij specifieke functies heeft die iedere reis meer dan welkom zijn. Denk aan een geo functie waarbij je zelf bereik hebt en je locatie kan bepalen wanneer de normale verbinding wegvalt. Met de iPhone 15 weet je dus altijd zeker dat je weer veilig thuiskomt. Daarnaast is de iPhone zo stevig gemaakt, dat hij prima tegen een stootje kan en de batterij maakt het dat hij ontzettend lang meegaat. Combineer dit met handige apps zoals offline kaarten van maps.me en offline muziek via bijvoorbeeld Spotify en je reis wordt bij voorbaat al een groot succes. 

Nooit meer iets kwijt

Een andere gadget die je echt altijd in je koffer en handbagage wilt, is een AirTag van Apple of een goedkopere variant van een onbekend(er) merk. Deze zijn in diverse soorten op de markt en kunnen worden gekoppeld aan je telefoon. Hiermee vind je altijd je koffer weer terug wanneer het bijvoorbeeld per ongeluk in een ander vliegtuig terecht is gekomen. Maar ook een gestolen backpack vind je sneller terug en ook een vergeten handtas is weer op te sporen. Laatst was er zelfs een gestolen auto teruggevonden hierdoor! Een relatief kleine investering, maar wel een die zich vroeg of laat weer een keer gaat terugbetalen. En dan ben je jezelf dankbaar dat je er nu aan gedacht hebt.

Kortom, je kunt je reis tegenwoordig met een paar kleine investeringen een stuk comfortabeler en veiliger maken. Ook zaken als draadloze oordopjes zijn ontzettend fijn op reis, net als noice cancelling headphones. Die laatste is ook een fijne aanschaf wanneer je kinderen hebt en hen rustig (en hopelijk slapend!) door een lange vlucht wilt laten komen. Dus grijp de reis die jij op de planning hebt staan aan als een moment om te investeren in de gadgets waar jij blij van wordt, en die je reis gaan verrijken. Oftewel, ook wel een ouderwetse win-win situatie genoemd!