‘Heal’, film over holistisch kijken naar onze gezondheid en welzijn

De boeiende film ‘Heal’ neemt de kijker mee op een wetenschappelijke en spirituele reis waarbij hij ontdekt dat gedachten, overtuigingen en emoties een enorme invloed hebben op gezondheid en het vermogen om te genezen. Heal geeft nieuwe inzichten over de wonderbaarlijke aard van het menselijk lichaam en geeft aandacht aan de genezer in ons.
De boodschap van deze film is om op een holistische wijze naar gezondheid en welzijn te kijken. Door naar de mens in zijn totaliteit te kijken is het mogelijk om de oorzaak van klachten aan te pakken in plaats van alleen de symptomen te bestrijden. De bedoeling van deze film is om het bewustzijn te verhogen dat ons lichamen briljant is ontworpen om te helen en dat onze geest en ons hart een krachtige rol spelen in het vermogen van het lichaam om dit te doen. Met wetenschappelijk bewijs, inspirerende verhalen, spirituele inzichten en een vleugje humor hoopt producer Kelly Noonan Gores niet alleen mensen te helpen die genezing nodig hebben, maar ook om het huidige medische model te helpen verschuiven van één van symptoombeheersing en overleven, naar een model van echte welzijn en voorspoed.
Diverse experts werken mee aan de film. Onder meer dr. Deepak Chopra en dr. Michael Beckwith verkennen het snijvlak van wetenschap en spiritualiteit.

Op donderdag 29 maart wordt Heal getoond in De Luifel bij WIJ Heemstede, Herenweg 96, om 20.00 uur. Entree: €10. Er is een nabespreking met holistisch huisarts Juriaan Galavazi, vroedvrouw van de ziel Arianne van Galen en osteopaat Gaby Sol.

(Donderdag 26 april is er een voorstelling onder voorbehoud, ook met aanvang 20.00 uur).

Reserveren en kaartverkoop: www.wijheemstede.nl  
of aan de kassa tel.: (023) 5483828.