Hé wie zit er op de wc? Met wethouder Kuiper

Speciaal voor baby’s, peuters en kleuters worden van 25 januari tot en met 4 februari De Nationale Voorleesdagen gehouden. Deze dagen hebben als doel het voorlezen te bevorderen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. De Bibliotheek nodigt alle kleintjes en hun (groot)ouders uit. Reserveer je gratis kaartje online via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

De Nationale Voorleesdagen beginnen met een superleuk ontbijtfeestje op woensdag 25 januari, van 9.00 tot 10.00 uur. Kom lekkere broodjes eten en luisteren naar wethouder Christa Kuiper die voorleest uit het prentenboek Hé wie zit er op de wc? van Harmen van Straaten. Zin in zo’n verhaal met een ontbijtje? Je bent van harte welkom! Reserveer per persoon een kaartje.

In de Muizenwereld is een muzikaal sprookje. De twee betoverde kinderen Jozientje en Willy mogen met een muisje mee naar de muizenwereld. Daar maken ze vriendjes en beleven ze spannende avonturen. Een muzikale vertelling uit grootmoeders tijd en die is bij te wonen op woensdag 25 jan, tussen 15.00 en 15.30 uur.

 

Winactie

Wil jij het boek ‘De kleine walvis’ winnen en ben je jonger dan 7 jaar? Doe dan tijdens de Nationale Voorleesdagen mee met de bieb-win-actie.

Leen tijdens de Nationale Voorleesdagen met je biebpas een flinke stapel boeken. Doe je uitleenbon in de speciale walvisdoos in de Bibliotheek. En dan maar duimen dat jij het boek De kleine walvis wint! De winnaars worden begin februari bekendgemaakt in de Bibliotheek en op de website.

Alle kinderen tot 7 jaar kunnen tijdens de Nationale Voorleesdagen gratis lid worden van de Bibliotheek. Je betaalt geen €2,50 inschrijfgeld. Je ontvangt de kleine walvis als vingerpopje cadeau.