Haal je KerstKrasKaart op in de Bibliotheek en ga in gesprek met je opa of oma

Heemstede/Regio – De gratis Zapp KerstKrasKaart is een kraskaart met daarop vragen die kinderen aan hun opa of oma kunnen stellen en andersom natuurlijk. Tijdens de kerstdagen of in de periode rondom kerst kom je zo op een leuke manier meer van elkaar te weten. De kerstballen op de kaart kras je met je opa of oma open en je beantwoordt samen de vragen. Vragen zoals: “Als jullie even oud zouden zijn, wat zouden jullie dan samen gaan doen?” of “Wat vind je de leukste eigenschap van elkaar en waarom?” Zo krijg je eens een heel ander gesprek en wordt het kerstdiner meteen een stuk leuker!

De KerstKrasKaart is gratis en kun je vanaf 12 december ophalen in de Bibliotheken van Zuid-Kennemerland. In Heemstede bevindt deze zich aan het Julianaplein 1. Een digitale versie van de kaart vind je op http://www.zapp.nl/specials/kerst.

NPO Zapp zet zich in voor het verbinden van kleinkinderen met opa’s en oma’s. Vooral in de decembermaand is het belangrijk dat kinderen extra aandacht aan hun opa of oma besteden. Tim Senders is de aanjager van deze kerstactie van Zapp.

Afbeelding aangeleverd door Bibliotheek Zuid-Kennemerland.