GSV ballet en streetdance overtuigend in ‘Zwarte Masker’

Met gepaste trots maar vooral met veel enthousiasme wisten de leden van GSV ballet en streetdance als vanouds weer een volle zaal van de Haarlemse Schoter Scholengemeenschap te entertainen. Van de vertederende peuters in de leeftijd van tweeënhalf tot vier jaar tot de selectie balletgroep van negen tot en met dertien.

Op overtuigende wijze wisten de leerlingen met elkaar het verhaal tot leven te brengen. Een verhaal met een knipoog naar diverse bekende sprookjes en verhalen, waarin een verbod op muziek en dans  een troosteloze wereld veroorzaakt, onder de terreur van het Zwarte Masker. Gelukkig komt het allemaal weer in orde, net als in ieder sprookje.

In een wervelende combinatie van dans en toneel onder leiding van balletjuf Anneke van Oorsouw in samenwerking met haar echtgenoot René die de verhaallijn voor zijn rekening nam.

Kinderen die bij GSV ballet of streetdance volgen kunnen, vanaf zeven jaar, namelijk gratis deelnemen aan de toneellessen, om de dansshow een extra tintje te geven. Vanaf eind augustus gaat het nieuwe dansseizoen in en kunnen nieuwe leden zich aanmelden.