Gratis adviesdag over ADHD in Heemstede

Als ADHD‘er een relatie met een niet-ADHD’er hebben is vaak net zo ingewikkeld als andersom. Voor beiden is het lastig te begrijpen hoe de ander werkt en waar dat in het begin nog spannend en aantrekkelijk was, maakt dat vaak op een gegeven moment plaats voor irritatie en relatiestress.

Bij ADHD-centrum Nederland weten ze daar alles van en krijgen ze geregeld vragen van mensen hoe je een relatie waarin iemand ADHD heeft goed en leuk houdt! Een grote valkuil is namelijk dat de een doorslaat in ‘laisser faire’ en de ander een controlfreak is.  Een andere valkuil is dat degene zonder ADHD als ‘normaal’ gezien wordt en de ander als ‘gehandicapt’ of in elk geval als iemand die vooral steun en hulp nodig heeft.

Om het taboe op hulp vragen een beetje te doorbreken, organiseert ADHD-centrum Nederland gratis adviesdagen over ADHD & Relaties. Je kunt op die dagen langskomen op de vestiging in (jouw plaats) of ergens anders in het land. Veel medewerkers van ADHD-centrum Nederland weten als geen ander hoe het is om ondanks een vol hoofd toch goed te functioneren.

In Heemstede kun je alleen of samen terecht voor een adviesgesprek bij Annemarieke de Vaan. Zij is niet alleen professional, maar weet ook als geen ander hoe het is om last te hebben van ‘een vol hoofd’ en van overprikkeling. En hoe het is om in de praktijk een relatie gezond te houden.

Het gaat om vrijdag 20 mei van 10:00-12:00 en dinsdag 24 mei van 15:30-17:30. Mocht je op deze data niet kunnen, neem dan contact op voor een persoonlijke afspraak op een ander moment. In de maand mei geheel kosteloos! Je mag je aanmelden door een email te sturen naar haarlem@adhd-nederland.nl maar dit hoeft niet. Adres: Alberdingk Thijmlaan 61, 2106 EJ Heemstede. Meer weten? Lees meer op  www.adhd-nederland.nl, daar staan ook de data voor alle andere vestigingen.

Op de foto: Annemarieke.