Missing image

Gouden Dagen van start ten behoeve van welzijn ouderen

Heemstede/Haarlem – Op 4 oktober jl. is Gouden Dagen Haarlem & Heemstede officieel van start gegaan met een ‘gouden’ kick-off feest in woonzorgcentrum Schalkweide. Buurtbewoners, bewoners van Schalkweide, mantelzorgers en relaties binnen het netwerk van Sint Jacob, waren uitgenodigd. Met de onthulling van de gouden wensboom is Gouden Dagen Haarlem & Heemstede officieel gestart en kunnen ouderen hun wens indienen.

Stichting Gouden Dagen is een landelijke organisatie met als missie het bevorderen van welzijn van ouderen. Dit gebeurt via het vervullen van individuele wensen en het organiseren van gemeenschappelijke evenementen die aansluiten op de behoeften van ouderen.  Er zijn inmiddels meer dan 200 deelnemers die zich in regionale netwerken van zorg-, welzijns- en non-profitinstellingen inzetten voor het creëren van bijzondere en waardevolle momenten voor ouderen. Zo werken deze partijen samen aan het tegengaan van eenzaamheid.

Vanaf juni 2019 heeft Sint Jacob zich aangesloten bij het landelijke Gouden Dagen programma.

De komende maanden gaat Gouden Dagen eveneens van start op de overige zeven locaties van Sint Jacob. Op al deze locaties komen gouden wensbomen te staan, waarin men zijn of haar wenskaartje kan ophangen. Iedereen die geïnteresseerd is en op één van de locaties een kijkje wil komen nemen tijdens zo’n kick-off feest, is van harte welkom. Informatie en over doneren  is te vinden op de website van Sint Jacob http://www.sintjacob.nl/goudendagen.

Foto aangeleverd door Sint Jacob.