Laptop

Goedkoper internet en gratis tv kijken in Heemstede? Dat regel je zo!

PARTNERBIJDRAGE

Van de boodschappen tot de energierekening, het leven wordt almaar duurder. Een goed moment om eens te kijken waar je dan wel op kunt besparen. Goed nieuws, als je momenteel niet vast zit aan een lopend contract voor internet en tv dan is de kans groot dat je flink wat kunt besparen. Maar ook als dat wel zo is dan hebben we nog een aantal tips voor gratis tv kijken voor je in petto. Doe je voordeel met deze bespaartips.

Goedkoper internetten

Wie al lang bij dezelfde provider zit die doet er goed aan het huidige internet abonnement eens onder de loep te nemen. Wie namelijk overstapt naar een andere provider die kan flinke welkomstkorting in ontvangst nemen. Voordeel dat oploopt tot wel €25 per maand, wat op jaarbasis al snel honderden euro’s kan schelen.

Om de beste aanbieding te vinden hoef je overigens niet heel het web af te struinen. Nee, beter maak je gebruik van een vergelijker als ProviderCheck.nl. Daar kun je alleen internet thuis, of (glasvezel) internet in combinatie met tv vergelijken aan de hand van een postcode check. Binnen een minuutje gedaan. Check zelf hoeveel jij per maand kunt besparen en vang in de meeste gevallen via deze website ook nog een flinke cashback cadeau.

Gratis presentjes zoals streaming diensten

Bij overstap naar een nieuwe provider houdt het voordeel nog niet op. Aanbieders verrassen je bij overstap maar wat graag met extra presentjes, zoals gratis abonnementen op streaming diensten, gratis producten of korting op je gekoppelde smartphone abonnement.

Denk aan een jaar gratis gebruik van Netflix en Videoland via Ziggo, Starzplay, FilmBox en Canal+ Films & Series via Online.nl of ESPN Compleet bij Youfone. Budget Alles-in-1 verrast je juist met een Google Nest Wifi of een smartphone en KPN geeft je de keuze uit korting, een smart TV of SuperWifi punten. Het aanbod is wisselend, dus neem zelf een kijkje om te zien welke deal het beste bij je past.

Overstapservice en kosteloze installatie

Klinkt bovenstaande erg aantrekkelijk voor je en heb je ontdekt dat je flink wat geld kunt besparen? Heb je misschien een sneller internet pakket gespot voor een lagere prijs dankzij de welkomstkorting? Mogelijk heb je zelfs een goede glasvezel deal gespot op jouw adres, want dit razendsnelle netwerk wordt sinds november 2021 in fasen uitgerold in de gemeente Heemstede. Welk pakket je ook kiest: dat overstappen is zo geregeld!

Vaak zorgt je nieuwe provider voor gratis installatie en daarnaast maak je gebruik van de overstapservice. Dat wil zeggen dat je nieuwe provider de overstap voor jou een stuk gemakkelijker maakt. Zij stoppen je huidige contract bij je huidige provider en zorgen ervoor dat je nieuwe abo precies daarna ingaat. Zo zit je geen dag zonder internet en televisie.

Proefperiode voor films en series

Als je niet wilt overstappen van internet en tv dan kun je alsnog gratis streaming diensten in de wacht slepen. Hoe dan? Door gebruik te maken van de gratis proefperiodes. Er zijn verschillende platformen die jou een week tot een maand onbeperkt kijken cadeau geven.

Videoland kijk je bijvoorbeeld twee weken gratis, terwijl je Amazon Prime liefst 30 dagen vrijblijvend probeert. Gek op alles van de Nederlandse tv? Dan ga je voor een maand NLZIET. De Canal Digitaal TV app is een week gratis en daarbij krijg je ook ESPN Compleet, waardoor je veel sport kunt kijken. Probeer de verschillende apps eens af te wisselen, zodat je een geruime tijd geniet van kosteloze content.