Gerenommeerd jazz orkest in Oude Kerk

Zondag 19 februari is er in de Oude Kerk aan het Wilhelminaplein te Heemstede weer een oude stijl New Orleans/Dixieland concert! Het gaat om The Dixieland Crackerjacks, een zeer gerenommeerd orkest in dit genre, met faam in binnen- en buitenland. Bert Brandsma, leider, klarinet/sax, Selena Brandsma, trombone, Michel Muller, trompet, Rocky van Schaik, banjo, Frans Bouwmeester, bas en Raymond van de Hooft, drums.

De nummers van de bekende grootheden uit de jazz historie worden uitgevoerd zoals Joe ‘King’ Oliver, Bix Beiderbecke, Jelly Roll Morton, W.C. Handy, Duke Ellington, Louis Armstrong en Chris Barber. In het orkest van Chris Barber is de bandleider Bert Brandsma de vaste klarinettist.

Het concert begint om 15.00 uur. In verband met de te verwachte drukte gaan de toegangsdeuren om 14.00 uur open. Niet meer dan 295 mensen mogen in het kerkgebouw. Mocht u teleurgesteld worden dan kunt u in de naastgelegen Pauwehof het concert op scherm volgen. Na het concert is er een collecte, richtbedrag is 10 euro.