Fuse, bekend van Podium Witteman, komt naar Heemstede

Fuse is een aanstormende nieuwe naam aan het front van de Nederlandse ensemble-wereld. Van kroeg tot kerk en concertzaal tot festival, de Amsterdamse strijkersformatie weet op geheel eigen wijze de diverse muzikale achtergronden die de groep kenmerken over te brengen. Hun optredens in het tv-programma Podium Witteman bracht hun grote bekendheid, zaterdag 28 november treedt Fuse op in de Oude Kerk in Heemstede. Het optreden begint om 20.15 uur. De toegang bedraagt 21 euro.

Een optreden van Fuse bestaat uit hun favoriete muziek; ritmisch werk van Bartók, Frank Zappa en Dave Brubeck tot stukken van Shostakovich, Ellington en Coltrane. Fuse’ eigen bewerkingen, aangevuld met composities en arrangementen van onder andere Thomas Beijer, Rob Horsting en Tom Trapp, zorgen voor een eigenwijze smeltkroes, met frisse overtuiging gebracht door de zes klassieke en jazzmuzikanten.
Kaarten via www.podiaheemstede.nl of aan de kassa van Theater de Luifel, Herenweg 96, Heemstede op werkdagen tussen 9 en 12 uur of voorafgaand aan de voorstelling.