FM Health maakt kilometers

FM Health gaat kilometers maken voor Hartekampbewoners Portugalstraat

FM Health, de fitnessclub aan de Kerklaan in Heemstede, werd gebeld door de moeder van Lotte Duwel. Lotte is een medewerker van de Hartekamp Groep en werkt als begeleider op een woning voor verstandelijke beperkte mensen aan de Portugalstraat in Haarlem.

Lotte heeft samen met FM Healthclub spontaan een actie opgezet om fitnessapparatuur voor cliënten te kunnen kopen. FM Healthclub had oude fitnessapparatuur verkocht. Toen de moeder van Lotte hoorde dat de apparaten al weg waren, keek zij heel teleurgesteld. Eigenaar Wouter Brans vroeg wat er aan de hand was. Daarop vertelde zij dat de Hartekamp Groepbewoners de apparatuur goed kunnen gebruiken. Wouter besloot samen met Lotte een actie te beginnen om geld in te zamelen voor fitnessapparatuur voor de woning aan de Portugalstraat.

Op donderdag 22 november gaan de teamleden vanaf 17.00 uur op een loopband 24 uur ‘hart’lopen om zo de inrichting van de fitnessruimte bij elkaar te rennen. De leden sponsoren hen per gelopen km. Het ultieme doel is om de 200 km te halen. Hartekampbewoners komen helpen en verzorgen vrijdag het ontbijt (8.30 uur) en de lunch (13.30 uur). Op donderdagavond is er een koor dat om 21.30 uur met gezang de deelnemers gaat ondersteunen.

FM Health is gevestigd aan de Kerklaan 113C in Heemstede.